Camilla-Thinggaard-logo

 

 

Camilla_Thinggard_terapi

Behandling af børn;

Har dit barn indlærings vanskeligheder, urolig,dårlig koncentration, frustreret, vred,trist, sensitiv,dårlig trivsel,hovedpine,dårlig fordøjelse eller tisser i sengen måske kan jeg hjælpe. Børnene tager utrolig godt imod mine behandlinger og er nemme at arbejde med. Jeg oplever at mange børn bliver misforstået i skolen af venner eller endda af deres forældre. De har et unikt sanse apparat og mærker hurtigt hvis noget ikke er som det skal være. De har svært ved at sætte ord på så det kan komme til udtryk på mange måder både fysisk og psykisk.

I skolen skal vores børn passe ind i en kasse som de fleste ikke er skabt til og det kan skabe mange problemer, da vores system desværre ikke tillader at man er lidt anderledes. Det kan give tristhed hos barnet,da han eller hun kan føle sig forkert eller misforstået. Det at være en føler som børnene er, kan skabe spændinger og et overbelastet nervesystem som kan udmunde i en form for stress. Det er vigtigt at få kroppen i ro og det kan jeg hjælpe med.

Det er vigtigt at se og mærke på dit barn om han eller hun trives. De har nemmere ved at komme ned i ro og tilbage i balance end de voksne. Børn skal ses og høres.De kan ofte sætte mange ord på selv, hvis man gider at lytte og være nærværende. De er ærlige og kærlige og siger deres mening direkte fra hjertet. De er så nemme og ligetil at arbejde med og deres krop slipper hurtigt spændinger og dermed ses ofte ret hurtige resultater.